Fietsverzekering voor fiets en e-bike

Verzeker uw fiets tegen diefstal en schade!

U heeft net met veel plezier en weloverwogen een nieuwe fiets gekocht. Helaas is schade aan uw fiets of, nog erger, fietsdiefstal, niet helemaal te voorkomen. Als u dit voerkomt wilt ugraag snel en goed geholpen worden. Daarom werken wij samen met ENRA fietsverzekeringen. Wij zorgen dat u na de schade of diefstal snel weer mobiel bent.

Diefstal

Is uw fiets gestolen? Doe dan aangifte bij de politie en kom met het proces verbaal naar ons. Wij zorgen dat u snel weer op pad bent. Bij diefstal moeten altijd twee sleutels overlegd worden.

Schade

Met de omniumverzekering van ENRA bent u verzekerd voor schade aan uw fiets. Bent u tegen een paaltje gereden, is uw fiets gevallen of is uw fiets beschadigd door vandalisme? Dan kunt u met uw beschadigde fiets naar onze winkel komen. Wij herstellen deze volledig. Als uw fiets niet meer hersteld kan worden krijgt u uiteraard een nieuwe, gelijkwaardige fiets of e-bike.

ENRA fietsbijstand 24/7 Europa

Bent u omnium verzekerd? Dan bent u verzekerd voor Fietsbijstand 24/7 in Europa. Komt u in Europa onverwachts met pech onderweg te staan? Of is uw fiets gestolen? Dan kan u contact opnemen met de alarmcentrale van ENRA. Zij zullen u en uw fiets zo snel mogelijk ophalen en terugbrengen naar het beginpunt van uw fietsrit. Download hier de folder met informatie.

fietsverzekering e-bike

Premies

De premie van de verzekering wordt berekend over de aankoopwaarde van de fiets of e-bike.

Bekijk alle premies voor fietsen en elektrische fietsen op de website van ENRA.

Kom langs in onze winkel voor meer informatie of contacteer ons.

Interesse in een fietsverzekering? Contacteer ons!

Contacteer ons op info@rijwielenjacobs.be of 016/22.39.16