Fietsverzekering voor fiets en e-bike

Verzeker uw fiets tegen diefstal en schade!

U heeft net met veel plezier en weloverwogen een nieuwe fiets gekocht. Helaas is schade aan uw fiets of, nog erger, fietsdiefstal, niet helemaal te voorkomen. Als u dit voerkomt wilt ugraag snel en goed geholpen worden. Daarom werken wij samen met ENRA fietsverzekeringen. Wij zorgen dat u na de schade of diefstal snel weer mobiel bent.

Diefstal

Is uw fiets gestolen? Doe dan aangifte bij de politie en kom met het proces verbaal naar ons. Wij zorgen dat u snel weer op pad bent. Bij diefstal moeten altijd twee sleutels overlegd worden.

Schade

Met de omniumverzekering van ENRA bent u verzekerd voor schade aan uw fiets. Bent u tegen een paaltje gereden, is uw fiets gevallen of is uw fiets beschadigd door vandalisme? Dan kunt u met uw beschadigde fiets naar onze winkel komen. Wij herstellen deze volledig. Als uw fiets niet meer hersteld kan worden krijgt u uiteraard een nieuwe, gelijkwaardige fiets of e-bike.

ENRA fietsbijstand 24/7 Europa

Bent u omnium verzekerd? Dan bent u verzekerd voor Fietsbijstand 24/7 in Europa. Komt u in Europa onverwachts met pech onderweg te staan? Of is uw fiets gestolen? Dan kan u contact opnemen met de alarmcentrale van ENRA. Zij zullen u en uw fiets zo snel mogelijk ophalen en terugbrengen naar het beginpunt van uw fietsrit. Download hier de folder met informatie.

fietsverzekering e-bike

Premies

De premie van de verzekering wordt berekend over de aankoopwaarde van de fiets of e-bike.

Bekijk alle premies voor fietsen en elektrische fietsen op de website van ENRA.

Kom langs in onze winkel voor meer informatie of contacteer ons.