Over Rijwielen Jacobs

Wie We zijn

Rijwielen Jacobs staat bekend voor topkwaliteit en service. Er wordt alleen gekozen voor merken die gekend zijn voor hun beproefde stevigheid en onberispelijke afwerking en tevens een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding bieden! Onze dienst na verkoop staat garant voor alle producten die door ons werden verkocht.

Locatie

Diestsestraat 192
3000 Leuven
Tel 016/22.39.16

Indien U met de wagen komt:

  • U rijdt met uw wagen via de Bondgenotenlaan de parking van Kinepolis
  • U neemt een ticket en kan dan onmiddellijk doorrijden naar de uitgang
    Met hetzelfde ticket kan U buiten rijden ZONDER TE HOEVEN betalen
  • U kan dan pal voor het uitstalraam van de winkel stoppen
  • Geen knipperlichten opzetten en best kofferdeksel openzetten

Onze Geschiedenis

1924

De NV rijwielen Hugo Jacobs bestaat al meer dan 90 jaar. De zaak werd gesticht door Victor Jacobs die in Herent werd geboren op 19 december 1894. Op zijn dertigste, het is dan 1924, startte hij een eigen zaak in de Diestsestraat. In groot- en kleinhandel verdeelde hij er fietsen.

1972

Stichter Victor overleed in december 1972 en de maand nadien nam zoon Hugo, samen met zijn vrouw José Wilbers, de zaak over. Die verbouwde hij deels in 1976 en nogmaals grondig in 2004.

1992

In 1991 nam het bedrijf de vorm aan van een naamloze vennootschap. Met Lieven Jacobs, zoon van Hugo en José, die mee de zaak runt, is de derde generatie aangetreden!

2022

Tom & Ömer nemen Rijwielen Jacobs over van Lieven Jacobs. Met een frisse wind wordt de winkel weer geopend in 2022. Wees erg welkom!

Onze klanten VERTELLEN

Heel fIjn en nuttig advies bij aankoop en vooral zeer deskundige onderhoudstechnici! Echt handige Harry’s. Ze maken van elk onderhoud een erezaak, alsof het eigen fiets zou zijn. Ze delen hun eigen ervaringen en geven je uitleg waar je moet op letten bv bij het reinigen van de fiets.

Pierre Faché
Pierre Faché

Een handelaar waar je kan op rekenen. Een vakman in hart en nieren!..Zeer correct en heel deskundig. Bedankt. Een aanrader!!

Julien Goossens

Heel vriendelijke personen die met eenvoudige taal uitgelegd hebben wat er precies stuk was aan mijn fiets. Heel gemakkelijk dat je voor gewoon onderhoud een moment kunt reserveren zodat je je fiets geen week kwijt bent, maar hoogstens een dag of twee en bij dringende reparaties helpen ze je zo snel ze kunnen.

Evalyne thauvoye
Evalyne Thauvoye

Goeie uitleg bij aankoop van een e-bike. Kwalitatief aanbod van fietsen. Ook goeie service bij onderhoud.

Geert Dooms

Degelijke fietsenwinkel met een zeer ruim aanbod van steps tot de top racefietsen. Ze denken met je mee zodat je buiten stapt of rijdt met de beste keuze binnen je budget. Het vakmanschap in het atelier maakt dat je fiets na onderhoud altijd weer rijdt als nieuw zonder onnodige kosten.

Hendrik Delagrange

Geweldige service. Kalkhoff fiets top!

christophe finini
Christophe Finini

Mooie winkel en zeer vriendelijk mensen !!

Maarten Oris

Vragen? Advies nodig? Contacteer ons!

Contacteer ons op info@rijwielenjacobs.be of 016/22.39.16